Op dit onderwerp reageren  [ 70 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende
Auteur Bericht
 Titel: allergieen, druk in het hoofd,oren en ogen
BerichtGeplaatst: Wo Dec 04, 2002 12:00 am 
Ik vanaf mijn geboorte al last van allergieen voornamelijk hooikoorts. Vanaf mijn 22e zijn deze klachten verergerd. de klachten begonnen met slijmvliezen die opzwellen en een piep in de oren daarnaast constant maar druk op mijn ogen en heel erg vermoeid.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
Oplossingen voor allergieën
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 08, 2002 12:00 am 
Hoi Patrick, wanneer je last hebt van gezwollen slijmvliezen zijn deze denk ik net als de mijne daardoor erg gevoelig voor prikkels als rook, parfums en dergelijke.Ook shampo's, gel/schuim, wasmiddel,verf, lak etc. overal komt tegenwoordig een geur vanaf.Ik ga zelf de bionase uitproberen.Verkrijgbaar www.allergiewinkel.nl of deze mijn neusslijmvliezen in ieder geval wat tot rust kan brengen.En ben ook mijn huis aan het saneren.
Ook volg ik een histamine vrij dieeet, waardoor bepaalde klachten afnemen.(via dieetiste bij allergoloog)verder ben ik aangesloten bij de MCS vereniging omdat ik sterk reageer op vele chemische maar soms ook organische luchten/ dampen.(www. mngm.nl of bij allergie.pagina.nl)Zij geven een brochure uit "ziek worden van een geur, kan dat?"Zelf heb ik ook problemen met duizeligheid/evenwicht en veel pijn aan gewrichten.Ik hoop dat je wat aan deze tips kunt hebben.Sterkte!


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 10, 2002 12:00 am 
Hier nog één hoor!

Ik scoor op huismijt in de bloedtest ++++ (is maximale) en loop al jaaaren met schele hoofdpijn, de ene keer meer en soms wat minder, maar altijd met een flinke druk in mijn hoofd en irritaties en pijn in mijn bijholten.

Ik ben hard aan het zoeken wat nou helpt tegen deze pijn druk en irritatie, maar heb er nog niks tegen gevonden wat echt helpt.

Dus als iemand tips heeft?

Groetjes, Conny.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 12, 2002 12:00 am 
Dag Patrick
Buiten stofmijt en katten (was) ik precies uw evenbeeld.
Voor de ondraaglijke druk op mijn ogen kreeg ik boven al mijn medicatie nog eens clarinase er bovenop.
In 1999 ben ik begonnen met een natuurlijk "experiment" op mezelf.
Over het resultaat hiervan is hier al een hele boek geschreven.
Je kan het vinden op:
.http://www.allergieplein.nl/showpage.asp?Page=1103&ForumID=34&lObjectAction=Add&ThreadID=405&n=2
Ofwel:Klik op diskussie overgevoelig.
Klik op:
HOOIKOORTS??IK BEN ER BIJNA VANAF
Slechts een natuurprodukt maakt het verschil.
Graag uw reactie op die diskussie
Beste groeten, Eric


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 19, 2002 12:00 am 
M'n nicht en ik hebben ook allebei last van druk in het hoofd.... Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik het van iemand anders hoor....


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 01, 2003 12:00 am 
Nou connie uit Rotterdam . Ik heb precies de zelfde klachten
die jij ook hebt . bonzende hoofdpijn en pijn in de bijholten van
mijn neus . De eene keer vaker dan de andere keer heel onregel-
matig. Ik ben ook ++++ allergische voor de huisstofmijt
Wie kan mij hier mee HELPEN !!!!!!!!!


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 02, 2003 12:00 am 
dit is echt niet meer normaal meer wat ik hier allemaal lees , ik denk dat wij allen gewoon last hebben van de zeer bevuilde lucht hier in nederland (pas in het nieuws geweest ) ik heb vrijwel de zelfde klachten van de meeste hier op deze site , ik woon zelf in bergen op zoom zwaar bevuild door o.a general electric , callgirl, philip moris ect ect , ik denk zelf dat wij gewoon zo langzamer hand het slachtoffer zijn van de door de regering ontkende vuile lucht . Ik ben zelf van mening dat meeste klachten die wij allen hebben met deze bevuiling samen hangt, maar zal toch door goed onderzoeks bureau moeten worden aangetoond , tot die zullen we er mee moeten leren leven , je kun de symptonen wel weg nemen voor korte tijd maar als je oorzaak ontkent(of zelfs niet kent) wat heeft het dan voor zin. Ik hoop dat er eens wat mensen wakker worden want dit gaat nog wel even door op deze manier. elke dag komen er weer mensen bij met dezelfde klachten . Ik heb zelf overgevoelige neusslijmvliezen ben niet allergies voor iets , tevens zijn mijn neus slijm vliezen vandaag bij gewerkt bij de de kno arts , maar weer afwachten of het helpt. afz j.breedt


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 02, 2003 12:00 am 
Mijn klachten zijn precies hetzelfde Moon, behalve die verstopte neus, die heb ik echt alleen bij verkoudheid. Ik vroeg me af waar je dan precies allergisch voor bent als je deze symptomen hebt:
- drukkende hoofdpijn bij de oogkassen
- moeite met kijken/dubbelzien (ik heb geen last van slechte ogen!)
- piep in de oren
- dichtzittende oren
* vermoeidheid (weet niet of dat erbij hoort, kan ook zijn dat dat door school komt)

Als iemand weet waar ik dan allergisch voor ben, ik zou het héél graag willen weten en ik zou ook graag willen weten wat ik hiertegen kan doen. Alvast bedankt!!


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 05, 2003 12:00 am 
Om er achter te komen waar je allergisch voor bent zal je toch eerst een test moeten laten doen.Deze klachten kunnen van verschillende soorten allergie komen.Pas als je weet wat het probleem is kun je er iets aan gaan doen.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 07, 2003 12:00 am 
hoi Diandra,

Ik heb exact dezelfde klachten als jij! Ik sta er versteld van..
Ik heb een allergie test gedaan en heb geen allergie. De dokter
zegt dat het psychisch is, alleen is dit echt niet de oorzaak. Het
wordt nu wel erger omdat ik totaal geen uitweg zie en dus erg
gespannen raak. Ik heb nog geen oplossing gevonden, ik doe
het erg rustig aan en vermijd veel geluid en spanning. Zodra
ik een andere oplossing weet of te horen krijg dan vertel ik het
je meteen, misschien kun jij hetzelfde doen voor mij?

Veel sterkte en groetjes,
Ceciel


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 07, 2003 12:00 am 
Ik herken zoveel in wat ik hier allemaal lees.
Ook ik kamp zo'n 10 jaar met allergie- en astmaproblemen. Huisarts en KNO-arts platgelopen, allerlei medicijnen geprobeerd, ben zelfs een keer geopereerd geweest aan mijn neus, maar het heeft tot niets geleid. Soms is het tijdelijk wat minder, een heel enkele keer heb ik nergens last van maar dat is van korte duur.
Het vervelendste vind ik dat mijn reuk en smaak helemaal wegvalt, kan er weleens gefrustreed van raken.
Heb ook weleens acupunctuur, homeopatie, bachbloesemtherapie en lymfemassage geprobeerd, maar de klachten werden er tijdelijk wat minder door.
Op het moment zit ik weer helemaal "vol" en voel me daardoor behoorlijk beroerd. Ik wil gewoon functioneren maar het kost me af en toe behoorlijk veel moeite.
Via een collega hoorde ik over Bioresonantie, en dat wil ik wel een keer proberen.
Ja, baat het niet dan schaad het niet, toch?
Sterkte allemaal hoor, ik weet dat het soms moeilijk is om aan anderen uit te leggen wat je precies voelt.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 08, 2003 12:00 am 
ik heb van de KNO arts, Fixonase spray gekregen, werkt bij mij erg goed. Let er alleen wel op dat je last kunt krijgen van je keel, maar dat is tijdelijk. Succes allemaal!


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 11, 2003 12:00 am 
Hallo iedereen,

Toen ik 10 jaar was, had ik ook constant steken in mijn hoofd. Vanaf mijn slapen tot achter mijn oren. De dokters wisten niet door wat het kwam en op rontgenfoto's was ook niets te zien. Na een paar weken begon dit te verergeren, ik hoorde mijn oren suizen en tuuten. Ik kon amper iets eten doordat mijn kaken pijn deden en mijn hoofd bonste bij het kauwen. Mijn hoofd kon ik ook niet meer normaal draaien. Praten ging heel moeilijk. Ik sliep zeker 20u per dag. Ik takelde helemaal af en niemand wist een antwoord. Mijn ouders hadden dan via via een hele goeie gespecialiseerde legerdokter geraadpleegd die tot de vaststelling kwam dat ik een hele zeldzame ooronsteking had, Austo Masteo Ditus ofzoiets. Ik moest de zondag daarop naar het ziekenhuis voor behandeling.

Er vormde zich etter achter mijn oor dat zich razendsnel verspreidde. Zondags, 1 januari, kon mijn lichaam het niet meer aan en ik werd naar de spoed gevoerd. Toen ik in het ziekenhuis aankwam, kreeg ik meteen een team van dokters rondom mij.

Meteen werd mijn trommelvlies van mijn linkeroor doorprikt en werd er etter weggezogen via een miniscuul stofzuigertje. Deze behandeling kreeg ik gedurende twee weken elke dag, wat heel pijnlijk was. 's Nachts liep soms het etter zo mijn oren uit. Ik kreeg hele zware antibiotica (4xdag) en massa's baxters (57op3weken). Ik ben er terug doorgekomen... Ik heb wel opnieuw moeten leren eten. Ook mocht ik gedurende een half jaar geen water in mijn oren krijgen en ook moest ik een muts dragen als ik buitenliep.

De dokters hadden tegen mijn ouders gezegd dat ik op een paar minuten van de dood zat.

Ik ben inmiddels 20 jaar en nog steeds ondervind ik af en toe last. Ik mag nooit meer in een vliegtuig reizen en ik kan ook niet langer bellen dan 5 minuten met een gsm of ik heb een hele dag barstende hoofdpijn. Alarmseinen en zware uitlaten van auto's of moto's geven steken in heel mijn hoofd. Beltonen van gsm, alarmsignaal van auto's en huizen, hoor ik op voorhand door middel van steken achter mijn linkeroor.

Ik heb er ondertussen mee leren leven en ik ervaar het als een bijkomend zintuig.

Enkele tips:

raadpleeg snel een gespecialiseerde dokter bij oorsuizingen en steken rondom de slapen en het oor

EN vermijd vooral water!

Hiermee is het allemaal begonnen bij mij, ik nam teveel een bad en zat met mijn vingers in mijn oren om ze te wassen.

Overdaad schaadt !

ps. intressante site is dit :))


Niki


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 14, 2003 12:00 am 
Toen ik klein was is er ook getest bij mij op allergie, maar niks gevonden! Ik weet niet of allergie later kan ontstaan, maar ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat ik allergisch voor iets ben. Ik ben in elk geval naar de dokter geweest, en die heeft bloed geprikt en nou gaan ze naar de volgende zaken kijken:
- Pfeiffer
- iets met m'n schildklieren
- suikerziekte
- bloedarmoede
Maar ik kan me niet voorstellen dat ik van één van die 4 dingen last krijg van hoofdpijn bij mijn oogkassen!?
Ik zal je zeker op de hoogte houden Ceciel! Deze week krijg ik de uitslag te horen, dus binnekort verschijnt er weer bericht van me!


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 14, 2003 12:00 am 
Hallo allemaal,

Eindelijk mensen die waarschijnlijk hetzelfde als mij voelen, heb 't me dus toch niet ingebeeld....

Ik heb ook al jaren zo'n ontzettende constante druk op m'n hoofd. Vooral m'n voorhoofd en heb ook vaak pijn in m'n bijholtes (soms is dit minder) Ben al bij veel soorten artsen geweest maar nooit komt er iets uit. De opticien zei laatst wel iets over dat hij zich af vroeg of ik glaucoma had toen hij naar m'n ogen keek, maar misschien is dat een routine vraag. Ik word echt stapel gek van de constante druk, kan er soms echt niet door functioneren. Het is denk ik niet de lucht in Nederland, woon al een tijdje in het buitenland en heb er nog steeds net zoveel last van. Volgende week naar een nieuwe KNO arts, zal wel weer niks opleveren maar kan nog niet opgeven. Laten we elkaar allemaal op de hoogte houden. Bestaat er zoiets als te veel water in je hoofd hebben ofzo, wat al die druk veroorzaakt? (had ik ooit iets vaags over gehoord)

groetjes Roos


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 14, 2003 12:00 am 
Goed om te lezen dat ook anderen dit soort klachten hebben.
Je hoort bij (stof)allergie meestal alleen van de lopende neus en keelpijn of jeuk.
Maar wat mij betreft zijn de hoofdpijn en de algemene lamlendigheid veel erger en lastiger.
Ik zou heel blij zijn als het alleen bij een keelpijntje bleef.....


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 16, 2003 12:00 am 
Ik moet zeggen, veel van de klachten die ik hier lees, heb ik ook last van. Het begon zo'n 3 jaar geleden en aangezien ik toendertijd een angst had om naar de dokter te gaan heb iker nooit iets tegen gedaan en had ik het maar gewoon geaccepteerd. Nu heb ik sinds een half jaar een nieuwe baan en sinds ik die baan heb heb ik er veel meer last van gekregen. Ik ben toen naar de huisarts gegaan en die kon eigenljik niets vinden dus toen heb ik een allergietest gedaan waar ook niets uit kwam. Toen dat bekend werd heb ik meteen een afspraak gemaakt voor 11 oktober om naar de KNO arts te gaan. Ik hoop echt dat hij iets kan vinden want het wordt steeds maar erger de laatste tijd.

Ik ga in ieder geval tot die tijd dat natuurproduct gebruiken en dan hoop ik maar dat het wat minder word.

Zodra ik iets weet wat helpt zal ik het hier zeker posten en dan hoop ik maar dat andere mensen er ook iets aan hebben .

groeten
Maarten


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 16, 2003 12:00 am 
hallo ik ben farid en heb ook een bepaalde druk in mijn hoofd
bij mij zit het al bijna 9 jaar aan beide kanten maar heb het
laatst heel heftig boven midden op mijn hoofd en wou vragen of jij ook er enig ervaring mee hebt. ik hoop dat je een bericht terug stuurd*


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 16, 2003 12:00 am 
Ook mijn man heeft deze klachten.Bij hem blijken de kanaaltjes naar de bijholten vrijwel dicht te zitten.In november hoopt hij dat de klachten weg zijn want dan gaan ze de kanaaltjes operatief openmaken.Neusspray werkt niet omdat dat niet komt waar het moet.Ook hij heeft een allergie voor huisstofmijt.Dankzij een ct scan zijn ze er achter gekomen.Een kno arts bezoeken lijkt me een goed idee.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Wo Dec 17, 2003 12:00 am 
ik heb sonds 1 maand ook veel last van druk in mijn hoofd, geen hoofdpijn maar echt het gevoel alsof mijn hoofd vol zit. Ik kan mij hierdoor minder goed concentreren op school en voel mij ook niet zo helder als vroeger. Ik weet niet wat het is maar ik denk toch maar eens naar de huisarts te gaan. Verder was ik allergisch voor katten maar nu ik er zelf 1 heb niet meer, dus ik weet ook niet of het met allergie te maken heeft.

groetjes en misschien heet iemand hier binnenkort nog wat meer informatie over,


rutger


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Wo Dec 17, 2003 12:00 am 
Als ik de vraag en reacties lees dan herken ik veel in de aangegeven problemen. Op dit moment ben ik zeer druk bezig met mijn oude KNO-arts / allergoloog om op zijn website "adviesallergie" de oplossingen voor veel van de genoemde klachten te beschrijven. Zelf ben ik ooit op jonge leeftijd verprutst door een andere KNO arts en heb nu al m'n hele leven last van allerlei chronische ellende in de bovenste luchtwegen, waaronder druk achter de ogen. Druk geeft meestal aan dat er een ontsteking in de holtes zit die je zelf niet goed weg krijgt, gangetjes gaan verstopt zitten en dat geeft dat druk-gevoel. En vooral als je moeheid aangeeft is dit ook, meestal, een teken dat je een ontsteking in het lichaam hebt.
Ik zou zeggen, lees de adviezen op de site eens helemaal door, wellicht vinden jullie een oplossing.
Succes!


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Wo Dec 17, 2003 12:00 am 
hallo, ik werk sinds kort in een bioscoop,moet daar 8zalen poetsen en stofzuigen. nu heb ik gemerkt als ik 10 min. in de 1 ste zaal bezig ben, dat ik dikke ogen krijg, en ook een druk boven m,n ogen.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 20, 2003 12:00 am 
Al gehoord van de Jacques Gesret metode ?
surf naar : http://asthme-reality.com
Mijn twee dochtertjes worden er nu mee behandeld en ik heb er een goed gevoel bij.
Ze hebben beiden last van astma en allergien en na de eerste behandeling is er al een beetje verbetering

groetjes nancy


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 20, 2003 12:00 am 
Je hebt het waarschijnlijk al vaker gelezen maar ook bij mij is de Flixonase dé oplossing. Ik kon me niet voorstellen dat de klachten die ik had met mijn allergie te maken hadden maar dit was dus wel zo. Na twee dagen Flixonase voelde ik me een ander mens!
Ik hoop dat je hier wat aan hebt


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Wo Dec 24, 2003 12:00 am 
Hallo allemaal!

ik kwam hier via een zoekmachine, ik zocht info over druk en piep in de oren, soms het gevoel dat oor plots dicht zit heel irritant.
Verdere klachten altijd verstopte neusgat meestal aan 1 kant, gebruik regelmatig neusspray om beetje fatsoenlijk adem te halen door de neus.hoofdpijnen vaak aan 1 kant van het hoofd en laatste tijd hele hoofd pijn bij de ogen(oogkassen), en gedeeltelijk dubbelzien maar dat zal wel niet door een allergie komen, daar ga ik dalijk weer voor naar het ziekenhuis.
Maar zou dit een allergie kunnen zijn????????

Groetjes...


Naar boven
  
Met citaat reageren  
De berichten weergeven van:  Sorteer op  
Op dit onderwerp reageren  [ 70 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Er zijn geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten


Je mag nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Je mag geen bijlagen plaatsen

Zoeken naar:
Ga naar: