Op dit onderwerp reageren  [ 68 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3  Volgende
Auteur Bericht
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 31, 2005 12:00 am 
Misselijk, overgeven, stijve benen, vit. B12 tekort, dat zijn symptomen die horen bij coeliakie... dan verdraag je geen brood, koek, pasta omdat je ziek wordt van de gluten die er in zitten. Kijk eens bij www.coeliakieforum.nl of www.glutenvrij.nl of je iets herkent. Laat je huisarts of internist je bloed hierop checken en daarna je darmen. Het bloedonderzoek geeft maar voor 50% zekerheid, een darmonderzoek is ook nodig als je veel klachten hebt die in die richting wijzen. Ook rommelingen in je buik, winderigheid, een opgeblazen buik met lucht erin, ijzertekort, komen voor bij mensen met coeliakie. Omdat je darmen te weinig vitamines en mineralen kunnen opnemen, raak je ook depressief of in de war. Coeliakie kan je leven behoorlijk in de war schoppen!! En 1 op de 100 mensen heeft 't, dus het is de moeite waard om dit te onderzoeken, of uit te sluiten..

groeten, Tine


Naar boven
  
Met citaat reageren  
Oplossingen voor allergieën
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 02, 2006 12:00 am 
Hoi patricia,

Ik heb ongeveer hetzelfde als jou. Ik zit nu al 4 jaar thuis. Ook ik was daarvoor altijd actief en sportief. Had een goede baan etc. etc.
Mijn klachten zijn begonnen met wat licht in het hoofd zijn. Paar weken later zat ik steeds aan de diarree gepaard met zeer heftige misselijkheid en duizelingen. Ook steeds erg moe en heb veel slaap nodig. Ook mijn sociaal leven is helemaal weg. Partner is weggegaan, werk verloren, vrienden blijven weg etc etc etc. En tot op de dag van vandaag ben ik nog elke dag doodziek. Als ik geluk heb kan ik zelf mn boodschappen doen en wat in het huishouden. Ben bij verschillende ziekenhuizen onderzocht, maar niemand kan iets vinden. Wordt er knettergek van. Ook heb ik nu te kampen met heftige depressies. Dit alles maakt het leven dus niet echt aangenaam. Ik heb ook in het alternatieve circuit gezocht alleen het nadeel is dat dat zoveel geld kost en aangezien ik in de WAO zit kan ik dat niet betalen. Als jij of iemand anders een mogelijke oplossing heb hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Tonnie


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 02, 2006 12:00 am 
Hallo,

Ik ben 15 jaar en al een week kotsmisselijk en al een paar maanden heel moe.
Ik ga elke dag met de auto naar school en na school ga ik slapen tot we gaan eten en dan maar hopen dat ik wat huiswerk kan maken.
Ik doe vwo en het is dus erg lastig dat ik de heletijd zo moe ben.

Ik ben misselijk vooral na het eten, en ook als ik 's avonds naar bed ga.
Het gevoel komt dan vanuit mn maag ongeveer. Ook heb ik de heletijd een soort brok ik mn keel en voelt het heel leeg boven mn middenrif..

Ik heb me al laten prikken op pfeiffer maar dat heb ik niet..
Ik weet echt niet wat het is, en ben wel van plan om naar de dokter te gaan (nu voor de klachten voor misselijkheid, want ben toen al voor die vermoeidheid geweest en moest me laten prikken op pfeiffer).

Maar komt dit overeen met jou klachten? anders zou ik tegen de dokter kunnen zeggen dat dit soort dingen bij jou zijn geconstateerd..?

Het is in ieder geval fijn om te lezen dat anderen dit ook hebben want ik dacht echt dat ik de enigste was.

Groetjes Sophie!!


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 08, 2006 12:00 am 
Hallo allemaal,

Ik lees hier zoveel klachten over misselijkheid, opboeren, opgeblazen gevoel en vermoeidheid.
Ik heb die klachten ook 2j. gehad. Na allerlei onderzoeken die allemaal negatief waren heb zelf op internet liggen zoeken wat die klachten konden veroorzaken. Want uiteindlelijk gelooft geen enkele arts je nog als ze niks vinden. Ik kwam uiteindelijk bij hydro colon hydrotherapie (hoge darmspoelingen) terecht. Na alles aandachtig gelezen te hebben heb ik 5 darmspoelingen laten doen onder begeleiding. Het bleek dat bij mij zo veel oude stoelgang vastzat aan de darmwand die al die klachten veroorzaakten. Dus geleidelijk aan is er heel veel oude stoelgang losgekomen tijdens de spoelingen. We zijn nu een half jaar verder en de misselijkheid en opgeblazen gevoel is langzaam aan verdwenen. Ik ben zo blij dat ik terug normaal kan functioneren ook al heeft het genezingsproces een half jaar geduurd. Zo'n hoge darmspoelingen hebben echt wel nut, maar het moet zeker in een gespecialiseerd kliniek gebeuren. Ook bij spastisch colon is hydro colon therapie aan te raden.

Met vriendelijke groeten
Usha


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 08, 2006 12:00 am 
Hallo allemaal,

Ik lees hier zoveel klachten over misselijkheid, opboeren, opgeblazen gevoel en vermoeidheid.
Ik heb die klachten ook 2j. gehad. Na allerlei onderzoeken die allemaal negatief waren heb zelf op internet liggen zoeken wat die klachten konden veroorzaken. Want uiteindelijk gelooft geen enkele arts je nog als ze niks vinden. Ik kwam toevallig bij hydro colon hydrotherapie (hoge darmspoelingen) terecht. Na alles aandachtig te hebben gelezen, heb ik 5 darmspoelingen laten doen onder begeleiding. Het bleek dat bij mij zo veel oude stoelgang vastzat aan de darmwand die al die klachten veroorzaakten. Dus geleidelijk aan is er heel veel oude stoelgang losgekomen tijdens de spoelingen. We zijn nu een half jaar verder en de misselijkheid en het opgeblazen gevoel is langzaam aan verdwenen. Ik ben zo blij dat ik terug normaal kan functioneren, ook al heeft het genezingsproces een half jaar geduurd. Zo'n hoge darmspoelingen zijn dus echt wel nuttig, maar het moet zeker in een gespecialiseerde kliniek gebeuren. Ook bij spastisch colon is hydro colon therapie aan te raden.

Met vriendelijke groeten
Usha


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 09, 2006 12:00 am 
Laat ook eens je klachten bekijken door een Endocrinoloog... Die kan je nog verder helpen. Je verhaal komt overeen met veel mensen die hypo zijn (slecht werkende schildklier). kijk eventueel eens op www.hypomaarniethappy.nl...


Met vriendelijke groet


Saffire


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 09, 2006 12:00 am 
MIsschien is het al eerder genoemd, maar de meeste klachten die ik hierboven gelezen heb lijken heel erg op mijn klachten. Ik ben aan alle kanten onderzocht en een jaar bezig geweest uit te vinden wat er nu mis met me is. Eigenlijk was, want na een heel simpel bloedonderzoek kwamen ze op een te trage schildklier. Dat verklaarde dus de maagklachten, de vermoeidheid (bloedarmoede) en allerlei andere dingen vielen op hun plaats. MIsschien voor sommigen een idee om eens te googlen? Ik zeg niet dat iedereen er last van hoeft te hebben, maar veel mensen hebben hier last van zonder dat ze het weten.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 16, 2006 12:00 am 
Dag Patricia,

Mijn reactie is dan wel al een geruime tijd nadat jij hier op de forum je verhaal deed, maar las het met tranen in mijn ogen en moets gewoon reageren.

Ik zelf 28 jaar leef nu bijna 2jaar(1 juli 2005) in een hel, het begon allemaal nadat ik 6 maanden zwanger was vreselijke overgeven braakneigingen, moeheid duf niet tegen geluid kunnen maakt niet uit wat.
Ik ben direct opgenomen( dit ook mede omdat ik typ2 diabetici heb)
En ben eigelijk heel mijn zwangerschap er niet meer uit geweest,
een ziekenhuis in Amsterdam wist zich geen raad, dus deze heeft mij
doorgestuurd naar mijn geboorte stadje Den haag waar ik na mijn tweede maand zwangerschap opgenomen/overgenomen werd.
Ik kon niets eten en kon ook niets binnen houden had een overvol gevoel de hele tijd maar was wel continue aan het overgeven (in lichte gevallen 6 a7 keer p/dag en anders wel tot 20 keer p/dag)
Ik werd geisolleerd van de rest en van fam enkeld mijn man en moeder mochten mij opzoeken.
Na tig denk zo een 15 endoscopieen(inkijk via een camera in de maag) konden ze nog steeds niets vinden dus werd het op hyperemesis gravidarum(overmatige zwangerschap misselijkheid)
gegooid. Oke en wat moest en kon ik hier aan doen nou ja was de antwoord heel veel bestrust geen bezoek en na drie tot 5 zal het minder zijn. Bij de derde maand was het zo erg dat ze bij mij een pech-zonde hebben moeten plaatsen dat is dus als het ware een zonde voeding die normaal gewoon via de neus word geplaatst maar bij mij via de maag. Er werd dus een gaatje gemaakt net boven mijn navel en deze werd geplaats in de maag zodat de zondevoeding direct in maag terecht kwam aangezien het slangetje via de neus er steeds uitschoot door het vele kokhalzen en overgeven was dit een betere oplossing.
Helaas was dit niet echt de jusite oplossing na een paar dagen kwamen ze er achter dat ik nog steeds alles overgaf en het weinig zin had de baaby moets natuurlijk wel wat binnen krijgen en ik natuurlijk ook.
Dus werd de pechzonde verlengt direct naar mijn darmen toe gelukkig met succes en was het geen voeding meer overgeven wel bleef ik wel tot 10x gal vocht etc overgeven dit stopte helaas niet.
In de tussentijd kon ik niet meer lopen te zwak moest echt overal naar toe getild worden op bed gewassen worden etc.
Kaluim te kort ijzer te kort natruim te kort hele lage bloedsuikers etc.
Na 5 maanden nog geen verbetering zes maanden gingen ook voorbij 7 en de achtste maand was voor mij dat dacht ik althans een verlossen de baby kwam(vliezen braken) want een eerdere verbreken van mijn zwangerschap vertikte ze in het ziekenhuis.
Eeen pracht van een kind zo gezond nergens last van, maar mama bleef ziek overgeven zwak etc. werd na mijn bevalling onslagen uit het ziekenhuis maar niet voor lang na twee weken moest ik weer aan het infuus uitdroog verschijnselen en kaluim tekort.
De zonde voeding was ook nog aanwezig en ik ging maar achteruit mijn gewicht daalde steeds meer in een razend tempo.
Ik had een dagje lol in het leven en moets er een week voor boeten
huilen pijn overgeven en wel tot 18 uur per dag slapen daar bestond mijn dagje uit.
Voor mijn kind zorgen lukte niet en nog steeds niet, wat ik het ergste vind.
Artsen in het ziekenhuis weten niet wat het is waar het vandaan komt en eigelijk vind ik dat ze mij niet serieus nemen ze gooien het alsmaar op psychisch waar ik het niet mee eens ben.
Nu twee jaar verder heb ik inmiddels ruzie gehad in het ziekenhuis in Den haag en ben daarom doorverwezen naar een andere ziekenhuis dus ook een andere internist, waar ik afgelopen week voor het eerst ben geweest nou bij binnekost was het al een opluchting ze begon meteen met we moeten dit probleem zien op te lossen want 25 kilo kwijt raken in 1,5 jaar kan niet.
Ik heb gelukkig nu 6 juni een maagledigings onderzoek en volgens de arts zit het hem daarin maar voor mij is het alleen al dat ik serieus word genomen al een het halve werk.

Ben eigelijk benieuwd hoe het nu met jou is?

grt
Bouchra


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 16, 2006 12:00 am 
Bij mijn verhaal hier boven heb ik in het begin een foutje gemaakt: het begon dus in mijn 6de week zwangerschap en niet 6de maand.

grt


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 21, 2006 12:00 am 
wanneer valt de onchtendmisselijk in de zwangerschapsperiode?
In welke week/weken.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 21, 2006 12:00 am 
hallo

ik heb je verhaal gelezen ik heb het zelfde allemaal ook die klachten van misselijkheid boeren en andere vele klachten zoals hyperventilatie, ik ben nu in behandeling bij een internist die elke keer maar weer zuurremmers geeft maar het helpt niet ik heb bijvoorbeeld een druk pijn in mij bovenbuik als je erin drukt en erg zuur in me mond en soms branderig gevoel maar de klachten worden alleen maar meer en meer nu opgegeven moment krijg je meer klachten erbij die je gewoon niet verwacht ik ben zelf 19 jaar en in het begin geloofde de huis arts niet dat het hevige klachten waren maar het komt dat ik sinds de afgelopen zomer 2006 een bactierie heb gekregen dat is de bactierie helicobacter pyilorie dat is een bactierie waar je die lasten allemaal van krijgt dus nu gaan ze met behulp van een scan en een klein beetje weefsel die ze uit me maag weg halen en op kweken zet dan kan je zien of die klachten ook inderdaad daar vandaan kan komen want geloof me stress speelt wel een rol ik heb zelf veel problemen gehad in me leven nu gaat het gelukkig allemaal wat beter maar wil je echt achter komen dan advieseer ik jou om een verwijzing te krijgen van je eigen huisarts met daarin voor de internist want die kan je echt helpen laat het niet zo zitten het kan iets anders zijn en laat je niet omkopen met stress daar zijn artsen heel makkelijk in dat is gewoon dat ze dan van je af zijn dus wat ik al zei het kan er natuurlijk mee spelen maar echter niet die klachten die wij hebben.

met vriendelijke groeten mustafa tuma en sterkte!


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 22, 2006 12:00 am 
Hi Mustafa,

Fijn om te lezen dat er meerdere mensen zijn met bepaalde maagklachten en niet serieus werden/worden genomen.
Ik zelf loop/liep vanaf moment een bij een internist dus die weg eerst naar de huistarts hoefde ik niet eens te nemen zo ernstig waren mijn klachten bij begin al, maar tevergeefs de internist
waar het allemaal bij begonnen is die had het in haar hoofd gehaald dat het alleemaal in mijn hoofd zat en dat via deze weg gestuurd werd allemaal wat ik haar ook vertelde pijn opboeringen, vermoeidheid dufheid maar voornamelijk misselijkeheid, het hielp niet het zat allemaal tussen mijn oren ....................... oke omdat iedereen zich dan ook hierin kon vinden in mijn omgeveing heb ik mij echt letterlijk op laten sluiten in een psychiatrische bijna drie weken lang (dit was echt een hel voor mij mede omdat tijdens deze verblijf mijn vader een beroerte heeft gehad waarbij ik niet bij kon zijn, en ik mijn zoontje zo min mogelijk mocht zien die ik al zo weinig zag).
Nog binnen drie weken zag ik het niet meer zitten en wisten de artsen daar mij ook een geen bepaalde behandeling te kunnen geven aangezien ik volgens hen niet onder hun speciaalisme viel, dus met andere woorden zoek maar verder dit is het niet.
Dit was afgelopen oktober, in de tussentijd durft de internist me niet onder ogen te zien en aangezien ik nog steeds om de twee weken word opgenomen voor uitdroging en kaluim te kort was ik regelmatig in het ziekenhuis tot vandaag toe geen controle gehad van deze internist enkeld door co assistente's tot april ik zo boos werd in het ziekenhuis dat ik midden in de nacht mijn spullen pakte en naar huis ben gegaan.
EEn week later word ik gebeld met de mededeling dat ik al maanden niet meer onder haar toezicht viel en dat ze hier een telnr
hebben met een nieuwe internist.................... FLAUW maar ala
ik dacht dan maar weer een nieuwe start en dat heb ik dus meer dan een week geleden gekregen Vooruit zicht naar een nieuwe start mar het meest belangrijke is ik heb weer HOOP en dat heb ik nu bijna al twee jaar niet meer.

In de tussentijd zijn mijn klachten verergerd, ik hou nu echt niets meer binnen als ik wat eet duurd het enkele minuten voor het er weer uit is, ik kom de douche bijne niet uit deze helpt mij tegen de pijn als ik uit de douche ben lig ik op bed met twee kruiken om me heen en een grote emmer.
Mijn zoontje zit nu bijna fulltime bij mij moeder hij noemt haar mama
en herkend zijn vader meteen maar ik ben nog steeds die vreemde
Ik ben contunue aan het huilen en durf de spiegel niet eens meer in te kijken een sociaal leven ken ik nu al meer dan een jaar niet vriendinnen heb ik niet eerst vooruit plannen gaat niet als dat toch doe gaat het 99 keer van 100 niet door.

Tja soms ............... blijft er enkeld een gedachte in mijn hoofd spelen "zucht".


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 24, 2006 12:00 am 
Beste mensen,

Ook ik heb last van misselijkheid die uit de maag lijkt te komen. Ook heb ik de hele tijd het gevoel dat ik moet overgeven maar doe dit niet. Ik heb hier nu ongeveer al 2 jaar last van en volgens de dokter komt het door de stress maar ik geloof dit niet helemaal.

Maar mijn vraag was of jullie bij je misselijkheid ook zon overgeef gevoel hebben?

Alsvast bedankt.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 02, 2007 12:00 am 
Kijk na of je histamine intolerantie hebt. Je kunt dit nakijken op de website. Typ histamine in en je krijgt er diverse informatie over. Ik ben een paar jaar geleden heel (onder andere) moe geweest. Het triggerdieet biedt uitkomst! Probeer het voor een paar weken! Histamine intolerantie is bijna niet na te kijken. Ik weet zeker dat je je beter gaat voelen, mits je er strikt aan houdt!
Veel succes!
Beate


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 06, 2007 12:00 am 
Het valt me op hoeveel mensen misselijkheids klachten hebben waar geen oorzaak voor te vinden is. Ik ben 20 jaar en ik ben nu al 1.5 jaar misselijk, daarvoor was ik bijna nooit misselijk. Ik weet nog precies de dag dat het begonnen is, na een voedsel vergiftiging in Frankrijk. Het duurde heel lang voordat ik door verwezen werd naar een internist. Driekwart jaar later bleek ik een maag infectie te hebben. Hiervoor heb k antibiotica gekregen, het hielp niet.. Ik was iedere dag misselijk. Toen ben k voor een second opinion naar een ander ziekenhuis gegaan. Weer een gastroscopie laten doen, en m'n hele bloed laten onderzoeken. Er kwam niets uit, er was niets met mijn maag of mijn bloedwaarden.
Maar toen vertelde de dokter dat het misschien aan een zenuw kan liggen. Dat zit zo: Als je maag eerst ontstoken was, gaf een zenuw een seintje naar je hersens dat er iets mis is. Hierdoor werd ik misselijk. Nu is er geen infectie meer, maar die zenuw blijft nog steeds die signalen geven. Dit gebeurd vaker in westerse landen omdat wij niet zo vaak ziek worden, hierdoor worden die zenuwen niet vaak geprikkeld, en als ze dan worden geprikkeld kunnen ze soms gekke dingen blijven doen. Helaas kon hij me niet verder helpen. 'Je moet er mee leren leven'.. Ik weet niet of nog meer mensen hetzelfde verhaal van hun arts hebben gehoord, ik weet ook niet of het ECHT bestaat.
Langzamerhand ben ik zo bang dat ik misselijk wordt iedere dag dat ik mezelf bijna fobisch vind. Ik probeer nu op de alternatieve manier een oplossing te zoeken. Want ik wordt gek van het idee dat ik voor altijd zo misselijk blijf.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 06, 2007 12:00 am 
misschien je schildklier??


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 08, 2007 12:00 am 
hallo patricia ik herken jou verhaal ik ben altijd moe en heb soms ok last van misselijkheid duizeligheid soms heb ik een buik van een ballon zo groot want ik slik medicijnen voor longklachten maar werkt op mijn maag en darmen ook heb ik last van maagzuur oprispen boeren laten heb ik heel soms last van maar winden laten heb ik wel heel last van maar ik heb namelijk ook last van een spastische darm ik heb een tijdje rennie deflatine geslikt niets geholpen kreeg meer buikpijn omdat het lucht tegen gehouden werd door die rennie,s nu ik ze niet meer in neemt gaat het namelijk ook iets beter waarschijnlijk hou ik ook iets van vocht in vast dus vandaar dat ik dan meer winden ga laten het moet toch ergens heen zijn er mensen die dit verhaal herkennen reageren kan dan altijd groetjes sylvia


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 09, 2007 12:00 am 
Patricia,

Laat de biologisch arts eens kijken naar jouw gebitsvullingen.
Als jij amalgaam hebt in jouw gebit, heb jij vergif in jouw lichaam en daar kun je heel erg ziek van worden.
Heb je ook een biologische-tandarts? Die kan de kwikafgifte testen bij jou.

Kijk op : http://www.amalgaam.be

Ik herken het, wat jij beschrijft. Het is afschuwelijk.

Annelies


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 10, 2007 12:00 am 
Ons zoontje is al 10maanden constant misselijk.
Na een zware klierkoorts in 2005 is er CVS vastgesteld.
2 jaar later werd hij plotseling zeer misselijk.

Ik zal proberen in "het kort" te omschrijven wat ons zoontje al allemaal ondergaan heeft.

Hij is 1 week opgenomen op de afdeling gastro-pediatrie. Volgende onderzoeken waren :

- gastroscopie van slokdarm,maag en dunne darm : buiten een maagbreuk was er niks speciaals te zien, en daar zouden zijn klachten niet kunnen van komen.

- PH-metrie : meten van maagzuur.Alhoewel hij soms kokhalst van het zuur, geen verhoogd zuur gemeten.

- Echo van milt, lever,gal, blindendarm : alles ok

- Uitgebreid bloedonderzoek : alles ok

- Foto en scan van hoofd : rechts een hersencyste ,doch drukt niet tegen hersenweefsel en kan dus geen kwaad.

- Onderzoek van ontlasting : alles ok

Conclusie : citaat van de dokter met een spottende grijns: "Een kind van 9jaar CVS? Ik zou hem adviseren van eens bij een psycholoog te gaan.Het zal wel allemaal over gaan."

Het gaat niet over , dus wij naar UZGent.
Alle eerder gedane onderzoeken worden opnieuw gedaan. Hij wordt daar ook psychologisch getest, waaruit blijkt dat hij " nogal gespannen is." Natuurlijk is dat kind gespannen, hij is dan al 5 maanden constant misselijk.
Wij hebben onze zoon altijd ervaren als iemand die al zingend opstond en idemdito in zijn bed kroop.Is altijd bij de eerst van de klas, wordt niet gepest, heeft veel vriendjes. Nu is hij vlug huilerig en inderdaad gespannen . Je zou van minder, maar wij zien evengoed dat hij in betere periodes speelt en opgewekt is. Het is zeker geen depressief iemand.
Dus in het UZ wisten ze het ook niet en kreeg hij zéér zware medicijnen mee tegen migraine!!
Op aanraden van onze huisdokter hebben we die na een week in de vuilbak gekieperd.

Verdere onderzoeken waren nog bij de oogarts. Jordy kan heeft het syndroom van DUANE dwz een verlamd oogspiertje waardoor hij zijn oog niet naar links kan draaien. Dit kan echter geen misselijkheid veroorzaken.

Osteopaat, biorenosatie,neuroloog,een maaglediging-onderzoek,allergie- en voedseltesten,lactose-test
Echo van darmen waaruit bleek dat zijn dikke darm gezwollen is.Het dubbele van wat normaal zou mogen zijn. Jordy moest dan korreltjes nemen om de lucht uit zijn darmen te halen: heeft niks opgebracht.
Ook bleek dat zijn bloed veel te dik is alhoewel hij veel water drinkt. Zou komen van de vele diarree.

Nu las ik op een Nederlandse site van een natuurgeneeskundige dat mensen die een klierkoorts en/of CVS hebben doorgemaakt dat hun lever en gal de afvalstoffen niet meer goed kunnen verwerken. Dat je dus jezelf aan het vergiftigen bent met symptomen zoals misselijk,diarree, buikkrampen..En een kind zal daar waarschijnlijk nog gevoeliger aan zijn.
CVS is een verschrikkelijk en complex monster weet ik zelf ook . Ik heb ook al 25 jaar CVS.
De natuurkundige arts raadt Ribes Compositum aan. Dit reinigt en herstelt lever en alles wat er rond hangt.

Ziehier, ik weet dat het een ganse boterham is, en ik zal ongetwijfeld nog wel het één en ander vergeten zijn.
Ik hoop


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 10, 2007 12:00 am 
Hallo Fiona,


Ik ben eigelijk benieuwd naar wie jou er bovenop heeft geholpen.
Welke natuurarts in Groningen heeft jou geholpen?
Ik woon overigings zelf ook in Groningen.
Dus het zou ideaal zijn voor mij , als ik dat
adres krijg.
Is dat mogelijk ?
Met vriendelijke Groeten van Sandra


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Wo Dec 12, 2007 12:00 am 
Hallo iedereen.

Ik ben Lisa en ben inmiddels ook al weer 4 lange jaren vreselijk aan het kwakkelen. Veel klachten herken ik, andere weer niet.
Ik begon met me niet goed te voelen en vooral misselijk te zijn toen ik 19 was. Ik wist toen niet dat ik middenin een ernstige pfeifferperiode zat. Ik was veel moe natuurlijk, veel misselijk voelen (nooit overgeven trouwens) en had verder vaak vage klachten.
Nou toen eenmaal de pfeiffer was herkend veel geslapen en na een paar maanden slapen zei de dokter dat het wel weer oke was. Nou echt niet. Ik bleef moe, altijd een misselijk gevoel, soms alsof het brandde, soms zuur, soms drukkend, soms zwaar, alles kwam langs. Vaak ook hoofdpijn en last van spieren. Net groeikramp.
Vroeger kwam ik nooit bij de dokter, nu plots iedere week met vage dingen. Ook rare huidklachten soms. Heb echo gehad en gastrocopie. Alles goed, dus was het stress en een geirriteerde darm. Best maar niks aan te doen.

Soms had ik idd weken dat het heel goed ging, weer lekker eten, wijntje ging prima. Maar dan komt er weer een periode dat ik me gewoon niet lekker voel.

Nu 23 jaar ben ik weeeeer naar mn dokter gegaan en heb echt gezegd ''hoe is t", ik ben 23, hoor middenin het leven te staan en ik sta er gewoon buiten door vooral mijn maag. Een enorme bloedtest gedaan met alle allergieen en de rest. Alles oke.

Wat ik wil zeggen tegen iedereen hier is dat het gewoon vreselijk is en dat we moeten blijven zoeken naar wat ons ziek maakt. Ik geloof zeker dat stress het kan verergeren. Als ik me niet lekker voel en er gebeurt iets wordt het erger, maar ik zal me er niet bij neerleggen dat het puur door stress wordt veroorzaakt!

Nou lang verhaal zie ik, maar moest ik ff kwijt. Succes iedereen.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 13, 2007 12:00 am 
Hoi allemaal,

Ik wil nu eindelijk ook eens reageren. Ik ben al maanden bij vlagen heel moe en soms misselijk. Ik ben bijna 26 en leef niet ongezond ofzo. Ik heb geen overgewicht, rook niet, drink ook niet teveel, en ik eet redelijk gezond.

Ik weet nog precies hoe het begon. Ik liep in de albert heijn boodschappen te doen met mn vriendin, en opeens werd ik heel misselijk en moe. Ik dacht echt 'ik moet hier weg' en ben thuis aangekomen maar op bed gaan liggen. Vanaf dat moment is het af en gegaan met mn 'gezondheid'.

Mijn hoofdklacht is vermoeidheid. Niet lichamelijk, ik loop niet te hijgen als ik een trap oploop, maar vooral geestelijk. Of ik nou op mn werk zit (ik heb overigens een hele leuke baan waar ik het erg naar mn zin heb) of thuis ben in het weekend maakt niet uit. Soms heb ik geen last, bijvoorbeeld een dag tot een week niet, en dan opeens slaat het weer in als een bom. Nogmaals, dit kan ook op een zaterdagmiddag zijn ofzo, niet perse midden in het week door drukte op het werk ofzo. Meestal word ik er ook erg misselijk bij. Met moeite eet ik dan 2 of 3 boterhammen tegen heug en meug, terwijl ik er normaal zonder moeite 4 of 5 eet.

Het ergst was het toen ik met vakantie ging en 's ochtends 5 uur moest vliegen. We hadden maar een half uurtje geslapen ofzo. Ik was ZO moe op het vliegveld, dat ik dacht dat ik echt gewoon neer zou vallen. Nou kan je denken 'tja ik ben ook wel moe als ik maar een half uur slaap' maar ik denk dan, ik ben 25... een tijd terug ging ik wel eens een nacht doorhalen en lag 7 uur 's ochtends in bed na het stappen... en nu val ik 3 uur 's nachtds bijna dood neer... ik vind dat toch echt niet normaal.

Ik heb bloed laten prikken en daar kwam uit dat mn schildklier te snel werkt. Ik ben naar een internist gegaan, maar na medicijnen geslikt te hebben was het eigenlijk gelijk weer goed met mn schildklier. Ik ben nu 'genezen' verklaard (groot woord daarvoor) maar de klachten zijn niet weg, in tegendeel.

Ik ben dus blijkbaar niet de enige met vage klachten waarbij niets wordt gevonden...


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 20, 2007 12:00 am 
AAn Usha,

Waar in België heb jij een darmspoeling laten doen? Ik vind nergens informatie over België, enkel klinieken in Nederland.

Alvast bedankt voor je reactie!


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 25, 2007 12:00 am 
het kan komen door de melk
probeer dat is te laten staan
en je gaat je veel beter voelen


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Wo Dec 26, 2007 12:00 am 
Ik heb ook het zelfde gevoel alleen het wordt erger als je erover nadenkt en soms komt het gewoon met pijn etc maar de dokters in Nederland zijn dom en nog is dom wij zitten in de 21ste eeuw en ze hebben geen zin om verder te zoeken en als ze wat hebben gevonden dan gaan ze niet verder onderzoeken dus ik spreek echt eigen ervaring.

veel sterkte iedereen


Naar boven
  
Met citaat reageren  
De berichten weergeven van:  Sorteer op  
Op dit onderwerp reageren  [ 68 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3  Volgende


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Er zijn geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


Je mag nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Je mag geen bijlagen plaatsen

Zoeken naar:
Ga naar: