Op dit onderwerp reageren  [ 67 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3  Volgende
Auteur Bericht
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 25, 2004 12:00 am 
Oh ja, Simone uit Den Bosch, als je lang op zo'n plek krabt, voel je dan op de betreffende plek dan een ietwat hardere ondergrond? (hard erop drukken is pijnlijk?)
Als dat zo is dan lijken de verschijnselen een beetje op netelroos. Lastig maar niet eng of gevaarlijk.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
Oplossingen voor allergieën
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 25, 2004 12:00 am 
A tot Z vitamine pillen waar ook handig alle nodige spoor metaal elementen, zoals goud, koperoxide, chroom(!), nikkel (!!) zijn leuk, maar niet echt altijd nodig.

Er zijn mensen die hierdoor weldadige waardes van deze spoorelementen in hun bloedbaan introduceren, waardoor er weer netelroos achtige jeuk zou kunnen ontstaan, je ziet (meestal) niks maar het jeukt als een gek en is knap lastig.

Laat die pot pillen eens even met rust en kijk of dat verlichting geeft.

Jeuk op voetzolen en in handpalmen kan trouwens ook veroorzaakt worden door nieuwe schoenen.

Als je al over-sensibel bent voor allergenen, kunnen op bepaalde manieren gelooid leer, in combinatie met knellende drukpunten, de druppel van de allergie emmer doen overlopen en zorgen voor een histamine rush met al het gerats en gekrauw als nare bijverschijnsel.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 25, 2004 12:00 am 
jaah lekker ik heb ook van dat gejeuk haha.. ene x overa;l en vet erg... en met uitgaan laatst was echt heel extreem... de jeuk begon zo uit het niets.. niks anders of vreemds gegeten dan anders.. geen ziektes of wat alleen huisstofmijt allergie en die kleine dingen die daarbij horen.. afgelopen week nadat ik zwaar bezopen weer us thuiskwam was de jeuk helemaal verdwenen en heb toen ook 3/4 dagen geen last meer van gehad :D maarjah ik negeer de jeuk door niet te krabben en helpt word echt steeds minder... alleen na het douchen is het altijd #*&$ dan is krabbe wel fijn omdat ik dan echt gek word van de jeuk :P


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 27, 2004 12:00 am 
Dit is echt ongelofelijk, ik begon echt te denken dat ik de enige was.
Bij mij begon de jeuk op mijn hoofd, vooral 's nachts.
Ik heb ook psoriasis, dus in eerste instantie dacht ik dat ik weer een uitbraak kreeg of dat mijn hoofdhuid wat uitgedroogd was.
Na een paar weken flink gesmeerd te hebben, merkte ik nog steeds geen verbetering, eerder verslechtering.
Het voelde aan alsof ik luizen had, dus ik richting huisarts en ja hoor, volgens m'n ''fantastische'' huisarts had ik luizen.
Ik kreeg agressieve lotion voorgeschreven en na max. 1 week zou de jeuk weg moeten zijn... Het werd alleen maar erger!
's Nachts werd ik knettergek van het gekriebel op m'n hoofd, tussen m'n vingers, m'n tenen, m'n oren en zelfs m'n oksels.
Ook ik kon niets vreemds aan m'n huid zien en zag niets ''springen'', maar verging van de jeuk. Allergie-tests leverden niets op, dus ik werd ondertussen wanhopig. Na bijna 4 weken slaapgebrek te hebben gehad, ga je vanzelf de gekste dingen denken. Vlooien, mijten of misschien ander ongedierte??? M'n vriend had echt nergens last van, dus dat leek me gek. Toen heb ik besloten om toch de ongedierte bestrijding eens te laten komen, en wat bleek: ik had vogelmijt oftewel bloedluis in m'n huis!!! Het schijnt dat je al een plaag kan krijgen als je een verlaten vogelnest op je dak hebt, of als je buurman kippen houdt die niet zo goed verzorgt worden. Bij mij was dus dat laatste van toepassing....
Normaal gesproken zijn er niet zoveel mensen die er last van hebben, maar mensen met een gevoelige en/of droge huid schijnen toch een gevoelige prooi te zijn (deze mijten voeden zich met bloed en huidschilfers en zijn vooral actief in het donker).
Ik hoop dat jullie hier misschien iets aan hebben! Succes ;)


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 28, 2004 12:00 am 
hallo,
Mijn echtgenoot heeft onlangs ook zoiets gehad een grote ronde vlek die jeukte op zijn borstkas ,wij zijn naar verschillend dokters geweest maar niemand wist wat ze haalden alle mogelijke allergies boven .Dus zijn we naar een specialist geweest en die wist het direkt ,het was een virus dat je gewoon van de buitenlucht kan krijgen de één is er vatbaar voor de ander niet ,het is gek maar hij moest van de dokter een zonne kuur ongeveer 5 x doen in de zonnebank en ja het is weggegaan,dus veel succes


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Wo Dec 29, 2004 12:00 am 
Hallo!
Vreselijk voor jullie, maar geweldig voor mij... JEeuk zonder iets te zien, mijn dermatroloog heeft me na 2 jaar zoeken weggestuurd met de mededeling dat ik een psycholoog moest gaan opzoeken... (De ..., dokter *****, sint Franciscus gasthuis Rotterdam)
Toen bij een allergoloog gekomen, geweldig. Maar ook hij kon niet echt iets vinden wat de jeuk zou veroorzaken of zelfs maar kon bewijzen dat ik jeuk had! Wel testte hij me op ongeveer alles, met plaktests, prikken in armen en rug, en zelf dingen thuis te testen. Er kwam uit dat ik allergisch ben voor NIKKEL, CHROOM, RUBBER, PARFUM EN iets in zeep en shampoo's. Ook in voedsel verdraag ik nikkel niet, en das echt lastig. Drinken uit de kraam is soms vervelend, en zelfs met douchen zou ik eventueel last kunnen hebben. Nu heb ik 24/7 jeuk, voornamelijk op m'n gezicht bovenarmen, schouders en nek, en bovenbenen. Ook "binnenin"m'n oren. Dat je met een wattenstaafje gaat pielen om maar een beetje in de buurt te kunnen komen. ook dat alles kan bij (ernstige) nikkelallergie horen. wel heb ik nu gelukkig een cosmeticamerk gevonden: COLLISTAR waar ik niet op reageer. Das heel fijn, omdat ik me dan eens met iets anders kan wassen als neutral zeep (das niet echt verfrissend, maar lokt geen reactie uit)
Ik zit nu zelf in overweging om nog eens een afspraak te maken bij de allergoloog, want het is inmiddels 4 jaar geleden dat ik er voor t laatst getest ben, en wil wel eens weten of er allergieen bijgekomen zijn in de tussentijd. Zelf heb ik het idee van wel.
Tips zijn altijd welkom, (alleen nuttige dan) op mijn mail!
Kus, ANGELA


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 30, 2004 12:00 am 
Ik heb sedert een tweetal jaar met perioden last van extreem hevige jeuk, vooral aan de armen, nek en schouders, en dan vooral 's nachts. 's Morgens ben ik als een zombie, want vier tot vijf keer per nacht wordt ik wakker van de jeuk. Na vele bezoeken aan huisarts en specialisten (huidarts) ben ik er nog steeds niet uit wat het precies is. Er is dan ook helemaal niks te zien aan de jeurkerige huid! Enkel roodheid van het krabben als een gek! Ik heb al talloze zalven en sprays voorgeschreven gekregen, maar niks helpt! Niks!! De één zegt dat't gewoon een droge huid is, de ander zegt dat't komt door 't vroeger veelvuldig douchen, en nog een ander zegt dat stress het probleem is. Het lijkt me allemaal nogal onwaarschijnlijk.
Wie heeft raad!?


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 03, 2005 12:00 am 
Ik heb ook sinds 5 dagen last van ontzettende jeuk.
Vooral op mijn hoofd. En het gaat door naar mijn armen, benen, rug, eigenlijk overal. Vooral 's avonds moet ik eruit en dan doe ik mijn hoofd onder de kraan en dan slaap ik met mijn natte haren op een kussen. Dan heb ik er minder last van.

Ik heb geen schilvers op mijn hoofdhuis en het is niet rood.
Het is zo vervelend, ben nog niet naar de huisarts geweest. Hij is ook op vakantie. Ga over een week met vakantie (Skien) maar ik ben bang dat het dan niet weg is....

Wie kan me helpen??


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 03, 2005 12:00 am 
Hoi Allemaal,

Al jaren lang had/heb ik last van een soort van exceem uitslag op mijn hoofd, heupen, gehele rug en op mijn armen. Daarnaast ook heel vaak kleine galbultjes op de rug van mijn handen. Heel lang heb ik gedacht dat ik last had van een droge omgeving (Ik werk op een plek waar de airco de temeratuur regelt) Tot een vriendin mij erop wees dat ik misschien wel eens een allergie zou kunnen hebben. Nadat ik tig keer bij een dokter ben geweest en daar elke keer te horen kreeg dat mijn gewoon huid te droog was en ik maar moest gaan smeren met allerlei extra vette zalfjes, heb ik er eindelijk op aangedrongen dat ik een allergie test wilde doen. De dokter die de test bij mij af wilde nemen, zei stellig dat ik een te droge huis had en daardoor deze uitslag, maar om me gerust te stellen toch maar een allergie test. Een 16-tal kleine bakjes op mijn rug geplakt als 1 grote pleister en wat den je dat eruit komt: Parfum allergie, nikkel allergie, allergische reactie op leer en nat cement (?) en nog een aantal kleine dingen.. plus daarbij dat door de droge huid ook een kleine reactie op katten.... Ik ben direct begonnen om alles waar enigszins parfum in zit te mijden en ben Neutral gaan gebruiken... en wonder oh wonder, binnen twee weken waren alle jeuk en nare plakken weg.... Heb ondertussen een winkeltje gevonden waar ze allerlei douch/bad en make-up spullen zonder parfum verkopen (is nog geen eens zoveel durder dan de normale spullen) en kan prima zonder alle luchtjes en prutseltjes.... Zo na de feestdagen als ik veel met mensen in contact ben geweest die wel parfum/aftershave dragen krijg ik nog wel uitslag en jeuk, maar het ergste is voorbij. Ik hoop dat jullie wat aan mijn verhaal hebben en snel van de jeuk afzijn. Sterkte ermee.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 04, 2005 12:00 am 
Voorgaande reactie lijkt veel op SLE..


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 10, 2005 12:00 am 
Hallo Allemaal,

Heb zelf geen last van jeuk, maar heb wel met jullie te doen, laatst hoorde ik dat iemand zulke erge jeuk had, en dan ze er achter gekomen waren, waar het van kwam.

Nou ik hoop dat jullie alle dit probleem zouden hebben dan was het zo opgelost.

Bleek dat die mevrouw naar de tandarts was geweest en een vulling had gekregen, bleek ze hier niet harstikke allergies voor te zijn, en dat uitte zich in eczeem, hoofd pijn etc. etc. Nou daar heeft ze dus 2 jaar meegelopen en toen heeft ze alle vullingen eruit laten halen en er iets anders in laten zetten.
Nou binnen een dag was ze dus van het probleem af.

Ik hoop tenminste dat iemand hier wat aan heeft heel veel succes, ik hoorde ook als je naar je huisarts gaat en vraagt of hij wat heeft tegen de jeuk, dat daar bepaalde pilletjes voor zijn. Wordt niet gauw voorgeschreven, maar gewoon naar vragen.

Heel veel succes allemaal,
groetjes van Joke


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 13, 2005 12:00 am 
Hoi,
Ik heb sinds een aantal maanden last van jeuk, en ik wordt er compleet gestoord van.

De klachten die aan het begin beschreven zijn, heb ik ook. 's Nachts krijg ik ontzettend jeuk onder mijn voeten en handen. Vervolgens loop ik de hele tijd m'n voeten tegen elkaar en de bedrand aan te wrijven.. er is verder niks te zien.. ik kan gewoon niet in slaap komen!

Daarnaast krijg ik overdag in de loop van de middag last van rode, opgezette, jeukende huid met witte bultjes. Ook mijn hoofd begint dan te jeuken, zoals eerder al omschreven.

Ik heb geen idee of deze dingen iets met elkaar te maken hebben, het moet er gewoon even uit.. want ik wil eraf! Ik ben al bij de huisarts geweest voor de jeuk van overdag en toen heb ik eigenlijk alleen maar dingen gekregen die de jeuk-bestrijden.. ik wil het gewoon oplossen en het kunnen voorkomen..

Weet iemand waar dit alles op kan duiden!?


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 13, 2005 12:00 am 
Hoi allemaal, kben hier geloof ik de jongste
maar ik wou ook even reageren, ik heb het ook sinds een paar weken gekregen. Verschrikkelijke jeuk bij me benen armen buik. Je zag eerst niets, maar nu krijg ik rode bultjes, en bloeduitstortingen
De dokter zei dat ik exceem had, maar die zalfjes hielpen niet.
Toen kwam mijn moeder met een krantenartikel, daarin stond dat zeep sunlight hielp tegen jeuk en puistjes dus ik ben het gaan proberen, overdag helpt het wel maar, savonds krijg ik weer last van extreme jeuk. Ik word hier zo gek van ! Ik heb liever pijn dan jeuk.
Maarja dat wou ik even kwijt, iedereen sterkte


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 16, 2005 12:00 am 
Ik heb voornamelijk s'nachts een verschrikkelijke jeuk op mijn rug (waar je dus niet bijkunt) Soms helpt koud water soms ook helemaal niet. Je ziet helemaal nix en soms verdwijnt het na een kwartier maar soms nog niet na een uur. Heb het gekregen nadat ik 8 weken geleden mijn been heb opengestoten en de wond niet makkelijk genas. Heb jeukpillen maar die helpen niet echt (veel).
Weet iemand of het een met het ander verband kan houden (het stoten dus open wond en de jeul????
groetjes Sanne


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 22, 2005 12:00 am 
Hoi beste mede-krabbers en krabsters,

Ik heb sinds enkele weken ook her en der jeuk, van mijn handen, handpalmen, pols (onder horloge en ring) benen, armen, nek, voeten, vooral als ik m'n sokken uitdoe 's avonds wil ik krabben, maar probeer mijzelf ervan te overtuigen omdat er niets te zien is dat het in mijn hoofd zit, erg moeilijk om dat vol te houden hoor!

De tip van ander wasmiddel, mijn vrouw is recent overgestapt op een ander wasmiddel, dat ga ik toch echt eens uitproberen.

Ongeveer een jaar geleden begon het met een onstuitbare jeuk aan en rond de anus. Krabben aldaar was echt een opluchting, maar omdat de huid zo gevoelig is, is er gauw sprake van overdaad, en begint het te bloeden. De dokter dacht aan wormen, en ik was overtuigd dat dit niet zo was; ik had gelijk. ook zei hij dat ik met Sanex moest wassen, dat doe ik op de intieme plekken nu regelmatig en dat heeft dus geholpen. Ik denk dus dat het misschien te maken kan hebben met het wasmiddel. Ik ga het snel proberen.

Succes allemaal.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 24, 2005 12:00 am 
goh ik ben erg blij dat ik jeuk op google ingetypt heb ik heb het nl. ook aan mijn handen en voetzolen en ook in de hoekjes van mijn ogen ik heb exzeem psoriasis en een chronische alvleesklier ontsteking (ja gaat lekker met me!!) maaridd. sinds ik diclofenac slik is het dank je voor de uileg !@


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 26, 2005 12:00 am 
Ik heb zo lang als ik ongeveer wel besta last van jeuk. (jeuk, marteling....) Niet altijd aanwezig, maar eens in de zo veel tijd komt het weer.
Mijn jeuk zit vooral op de benen. Echt heel irritant, want ik heb eigenlijk alleen al heb ik gedouched, gezwommen of me ergens mee ingesmeerd (bodylotion, zonnecreme [en dat heb ik nodig met mijn rode haar en melkwitte huid]). En als het op de benen zit, en je hebt visite, geeft dat wat minder prettige ervaringen. Want om nou uitgebreid als een gek te gaan krabben, dat doe je ook niet.
Ik heb volgens mij wel echt alles geprobeerd.
Koude douche, warme douche, niet insmeren na het douchen, wel insmeren met oa babyolie, bodymilk van dove (meerdere versies), massage olie van nivea oa voor de droge tot extreemdroge huid, nivea creme (blauwe blik), wassen met dove (kwart creme... is dat de oplossing?), sanex, nivea, dove, neutral. Zelfs wassen met alleen water heeft geen zin. Talkpoeder... geen zin. Mijn moeder had een recept van een oud vrouwtje vroeger gekregen toen ik nog een baby was tegen rode billetjes. Nou, dat werkt meestal wel tegen van alles (muggenbeten etc), nu niet.
Het enige wat redelijk werkt is bewegen. Dus ik douche meestal 's morgens, omdat ik dan moet fietsen, en dan heb ik er het minste last van. Ik kan er al last van krijgen tijdens het douchen. Stoppen heeft geen zin, ik zit er de komende paar uur aan vast. Het is af en toe zo erg dat je gefrustreerd en zowat jankend en krijsend aan het krabben bent. En dan de onmacht van mijn stiefvader en moeder. Zij begrijpen niet wat voor jeuk je hebt. Voor de gelukkige onder ons... Het is ongeveer zo een beetje 50 keer zo erg als een muggenbult. Alleen dan overal, en je kan er niets tegen doen (voor zo ver ik weet).

Maar de laatste paar maanden merk ik dat ik vaker jeuk heb. Het verspreid zich nu ook naar de rug, buik, bovenarmen en schouders. Hier heb ik vooral 's avonds last van. Ook heel vervelend, omdat het zo een beetje overal zit, en ik dan dus niet kan slapen.

Ik ben van plan om naar de dokter te gaan voor een allergietest, maar mijn dokter is zo een beetje van: Ahh, kijk het maar aan. Als het over 2 weken nog niet over is, dan kom je maar terug.
En mijn jeuk op de benen is niet altijd aanwezig.

Iemand het zelfde verhaal, met wel iets dat werkt?

(ook namens een vriend van mijn lief die het ook heeft)


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 30, 2005 12:00 am 
ik dacht dat ik de enige was met onverklaarbare jeuk maar als ik dit zo zie zijn er aardig wat mensen met dit probleem.
bij mij is het plotseling begonnen toen ik de eerste dag op vakantie was in turkije en de zee uit ben gegaan.
ik zat op zo'n strandligbedje en na een half uur begon het drama.
ik heb de hele vakantie lopen krabben en de zee erg veel ontweken omdat ik dacht dat het daardoor kwam.
allerlei dingen geprobeerd: na de zee meteen douchen later ook meteen een schone zwembroek aan.
het leek dat het in het zwembad minder was dus ging ik na de zee meteen in het zwembad maar uiteindelijk hielp niks.
ook de ligbedden ontweken en op andere dingen gaan zitten.
ik heb wel het idee dat je het meer voelt als je zweet en als je ongemakkelijk zit.
dus een hele vakantie lopen/zitten/staan krabben en nu ben ik weer thuis en zit ik me nogsteeds gek te krabben.
het wisselt verschrikkelijk op me lichaam en af en toe heb ik het zelfs op plekken: dat het er heel vreemd uitziet als je daar zit te krabben.
ook af en toe snachts ervan wakker en zelfs met autorijden ben ik een stuk meer afgeleid.
als het lang doorgaat ook maar naar de dokter.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 30, 2005 12:00 am 
Van een voetschimmel kun je ook een allergische reactie krijgen. Met name op je handen, maar wellicht ook elders!


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 03, 2006 12:00 am 
Hallo,

Ik heb al ruim een half jaar last van extreme jeuk over mijn hele lichaam. Het begon met mijn armen en spreidde zich over mijn hele lichaam, maar dan ook echt op de gekste plaatsen. Natuurlijk ook niets te zien.
Loop al een tijdje bij de huisarts, allergoloog, Dermatoloog maar tevergeefs. Allerlei zalfjes gekregen en pilletjes. Heb zelf aan zelfpijniging gedaan en getracht zelfmoord te plegen, waarna ik direct corticosteroiden voorgeschreven kreeg. Met 3 pillen per dag leek het te helpen, maar nu ben ik weer midden in de nacht uit bed gestapt door de hevige jeuk.
Gelukkig wordt ik binnenkort papa waardoor ik geen gekke dingen meer zal doen. Ben nu van mening, en daar probeer ik me nu aan vast te houden, dat de jeuk ergens door komt. Drink alleen water, eet geen vis, noten etc. speciale bedhoezen, elke dag kamer dweilen ga zo maar door.

Voordat ik papa wordt zal ik weten waardoor ik die jeuk krijg!!
VOL HOUDEN, ALLEN!!!


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Wo Dec 06, 2006 12:00 am 
Poeh.. wat een hoop mensen die dit ook hebben..
ik heb nu sinds juni ongeveer vreselijke jeuk.. het begon vooral op mijn onderarmen.. maar nu waar niet eigenlijk.. het is vooral snachts erg.. ik denk dat ik geen jeuk heb en vecht er echt tegen maar ondertussen krab ik alles open... zo op het eerste gezicht zie je niets maar als ik flink doorkrab zie je allemaal kleine bultjes.. ik ben al 2 keer bij de huisarts geweest 1 keer antiallergie pilletjes gekregen die niet hebben geholpen en exceemzalf wat misschien een beetje helpt maar het gaat maar niet over.. ik krab mezelf helemaal kapot word er gek van.. 3 oktober moet ik naar de dermatoloog na 2,5 maand wachten.. mocht iemand wat weten hoor ik het graag.. ik word hier echt zo gek van..


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 07, 2006 12:00 am 
Precies wat ik heb! 's Nachts jeukt het op m'n benen, armen, buik en rug, en nu heb ik rond 12 uur 's middags opeens gigantische jeuk op m'n vingers en voeten!


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 08, 2006 12:00 am 
hoi danielle,
weet jij of het ook van katten af kan komen?
en kan ik zelf ontdekken of ik die beestjes in huis heb?
jou verhaal lijkt op mijn klachten.
mvg esther


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 10, 2006 12:00 am 
Hoi Clementine,

ik las jou mailtje van 2 jaar geleden waarin je aan Rosette vraagt of zij in Azie is geweest. Ik ben deze zomer in Borneo geweest en kreeg daar last van jeukende handpalmen en voetzolen, vooral als ik het erg warm kreeg. Er was niets te zien en trok altijd weer na een paar minuten weg. Nu in Nederland krijg ik jeuk aan mijn gehele voeten als mijn voeten erg warm worden. Ik heb het nog nooit gehad, vind het erg vreemd temeer er echt niets te zien is. Ra. ra wat is dit toch?

Groetjes, Carla


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 11, 2006 12:00 am 
hallo lotgenoten,heb ook al zo'n anderhalf jaar vreselijke jeuk aan handen en voeten,slik ook al jaren xyzal help wel voor jeuk over het hele lichaam maar niet voor de jeuk aan m'n handen en voeten.Heb voor de jeuk plekken nou ook zalf gekregen van de huisarts triamcinolon helpt bij jeuk,maar sinds vorig jaar springen er nu ook kloven op de hielen en onder de voeten zeer pijnlijk iedere keer als je gaat staan is het of ze er met 'n mes door heen gaan.Op het moment zijn m'n voeten weer dicht dus ga ik weer niet naar de dermatoloog terug hoop dat het onder controle is,maar het kan zijn dat ik het van de week weer stuk loop.Moet wel zeggen dat ik nooit last had van kloven maar heb van de dermatoloog zalf gehad waardoor er hele dikke vellen van m'n voeten afgingen,het leek wel of ik 'n paar sokken (van huid) uittrok,en daarna heb ik die kloven gekregen,vraag me niet hoe die zalf hete want die had de dermatoloog zelf samen gesteld.Heeft iemand ook zo iets mee gemaakt hoor ik 't graag.groet Leonie.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
De berichten weergeven van:  Sorteer op  
Op dit onderwerp reageren  [ 67 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3  Volgende


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Er zijn geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


Je mag nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Je mag geen bijlagen plaatsen

Zoeken naar:
Ga naar: