Op dit onderwerp reageren  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
 Titel: Ik ben waanhopig...
BerichtGeplaatst: Di Sep 05, 2017 8:24 am 
Offline

Geregistreerd: Di Sep 05, 2017 8:03 am
Posts: 1
Hallo allemaal,

Ik ben waanhopig. Ik heb jaren lang laast van een verstope neus... jaren lang desloratadine gebruik en de symptomen waren onder controle. Maar toch regelmatig last van een verstope neus, pipende adem, kortademig, jeuk in neus/keel, soms rode ogen. Regelmatig last van bijholtenonsteking.

Bezoeken naar de longarts en KNO arts, verschillende pufjes dat mijn allergishe astma ondercontrole houden en verschillende neusprays geprobeerd. Volgends de KNO arts heb ik 1 poliep in mijn neus en een scheef tussenschoot, maar niet zo erg dat een operatie noodzakelijk is, wel een optie. Er is ook een allergietest (huid) gedaan maar er kwam niets uit.

Uiteindelijk gebruik ik foster for mijn astma en flixonase voor mijn vertope neus. Dit combinatie werk redelijk goed maar er zijn somige dagen/weken waar er geen einde is aan alle symptomen. Zoals deze dagen.

Afgelopen zondag begonnen de ergste klachten dus ik heb een pilletje desloratadine ingenomen maar van andere merk (Glenmark en normaal gesproken Aerius), waarop ik last van bijwerking kreeg: hartkloppeningen, meer jeuk in mijn neus/keel, dikke ogen, jeuk in mijn huid (dit is nieuw voor mij), onder andere. Dus de HA een speciale recept gegeven dat op medishe noodzaak de Aerius moest gegeven worden, en na veel geruzie met de apotheker kreeg ik dat wel mee. Na half uurtje dat ik heb Aerius ingenomen werden de symptomen steeds minder, maar na 8-9 uren kreeg ik weer de jeuk in de neus/keel dus weer een pilletje ingenomen en heb ik een beetje kunnen slapen.

Vanochtend werd ik wakker met een verstoppen neus maar niets ergs, maar na een half uurtje begon ik heel heel erg warm te krijgen, net zoals mijn gezicht in brand stond, mijn neus blijf verstop.

Ik ben gewoon waanhopig... ik weet niet wat ik allergish voor ben en overweeg wel de operatie van de KNO arts te nemen, maar ik ben doodbang van de tampons/plaatjes dat ze plaatsen in de neus en kan paar dagen niet ademen door mijn neus. Ik heb al paniekanvallen door mijn gewone verstope neus en benauwdheid... alleen om te denken hoe ik me ga voelen na de operatie word ik al heel erg paniekerig :cry: .

Iemand die wel raad heb voor me?


Naar boven
 Profiel  
Met citaat reageren  
Oplossingen voor allergieën
De berichten weergeven van:  Sorteer op  
Op dit onderwerp reageren  [ 1 bericht ] 


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Er zijn geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


Je mag nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Je mag geen bijlagen plaatsen

Zoeken naar:
Ga naar: