Op dit onderwerp reageren  [ 24 berichten ] 
Auteur Bericht
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 10, 2004 12:00 am 
Tja, ik heb het momenteel ook en weet ook wat het is. Bij mij zijn ze achter op mijn tong opgezet. Misschien zijn het een soort aften?!?

Kan ook zijn dat je iets heel heets gegeten hebt of iets scherps (qua smaak) op je tong gekregen hebt.....


Naar boven
  
Met citaat reageren  
Oplossingen voor allergieën
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 14, 2004 12:00 am 
Hoi, het zou kunnen zijn dat je last van huidirritatie hebt door nieuwe kleding die meteen is aangetrokken. Daar kan een stof inzitten, waar je huid op reageert. Bij mij is dit ook gebeurd. Had een gloednieuw truitje aan en binnen twee dagen zat ik onder de rode bultjes die de contouren van dat truitje aanhielden. Naar de arts geweest en die kwam met deze bewering. Misschien heb je er iets aan?
Succes en sterkte

PS de bultjes zouden binnen een paar weken weer verdwenen moeten zijn.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 17, 2004 12:00 am 
hoi Fransisca,


Het is nu de 4de bultjes week!!!!!!
Ik weet nog steeds niet wat het kan zijn,maar wat jij noemt brengt mij op ideeen,want ik heb inderdaad nieuwe truien gehaald.
He gelukkig het is geen enge ziekte hahaha.
Ik maak me wel een beetje zorgen omdat het toch akelig eruit ziet.Het is ietjes minder rood na het douchen,dus ik denk dat het nu eindelijk begint weg te gaan,hopenlijk!!!!!!
Erg bedankt in ieder geval :>

groetjes Astrid


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 18, 2004 12:00 am 
Ik heb dus ook last van bulten achter op mn tong, ik heb er niet echt pijn van maar het praten gaat duidelijk minder goed

Wie weet wat het is en wat je er tegen kan doen?

Groeten van Bob


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Wo Dec 22, 2004 12:00 am 
Ik heb ook sinds een paar dagen(?) 4 bultjes achter op mijn tong, ook af en toe last van keelpijn of moeite met slikken. het eten van bepaald voedsel is inderdaad gevoelig, maar ook ik ben er verder niet heel ziek van.....weet iemand er al iets van?
groetjes


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 23, 2004 12:00 am 
Ik heb ook sinds een paar weken bultjes achter in mijn keel en op mijn tong, heb er niet echt last van maar voel ze als ik slik, en in de loop van de dag lijkt het net alsof ze dikker worden, ziek ben ik er niet van maar ik zou ook graag willen weten wat het is en hoe ik er aan kom
groetjes


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 24, 2004 12:00 am 
Die rode bultjes achter op je tong, dat is je tongamandel. Als je goed verkouden bent, let dan maar eens op of -ie vergroot is. Dit is een onderdeel van je afweersysteem, en dus hard aan het werk voor jouw gezondheid.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 24, 2004 12:00 am 
beste mensen

ik heb sinds een maand eigenlijk last van hzperventilatie teminste dat constateren ye maar nu heb ik ook achter op mijn tong die bultjes ik meot me tong heel ver uitsteken wil je ze zien slikken doet ook erg pijn kan mij iemand zeggen wat het is??????want wordt er helemaal gek van

alvast vriendelijk bedankt ook heb ik als ik rechtyit steken richting linkerkant van me keel


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 25, 2004 12:00 am 
hallo...
Ik heb al een week allemaal rode bultjes op mijn rug buik en borst.
Ik wist niet wat het was. Eerst dacht ik aan gordelroos maar dat was het niet want gordelroos ziet er véél erger uit! Ik ben vervolgens naar de doktor gegaan die heeft mij gelukkig advies kunnen geven. Het was een allergie ofzo... Het blijkt dat het door een WASMIDDEL komt! Ik vond het wel raar maar ik geloof natuurlijk die doktor! Wij thuis hebben namenlijk wasmiddel uit duisland gehaald daar zitten bepaalde stoffen in die ik niet af kan. Gelukkig heeft mijn moeder weer ander wasmiddel gekocht! Ik hoop dat het snel weer beter gaat. Maar het kan nog steeds zijn dat ik het ergents anders van heb. Dat is dus wel balen. Ik hoop maar dat het over een paar dagen weer goed komt en dat ik gewoon mijn rug en buik weer durf laten te zien. Dus mensen die hetzelfde probleem hebben ga toch even naar de doktor (huisarts). Dan ben je een stuk opgeluchter! Dat kan ik je wel verzekeren.
groetjes..


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 27, 2004 12:00 am 
Wij (twee volwassenen twee kinderen) hebben ook ineens bultjes achter op de tong. Niemand is er ziek van ofzo, maar soms is het pijnlijk wanneer je bijvoorbeeld manderijnen eet. Heeft iemand enig idee wat dit is en waar het vandaan komt?


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 27, 2004 12:00 am 
ik heb sinds een week kleine rode bultjes op mijn buik,maar heb niet echt jeuk.ben geen persoon die meteen naar de huisarts stap,wat niet verstandig is.zou het een allergie zijn?want ik heb nooit een allergie gehad en ik gebruik wasmiddel uit duitsland al een paar jaar.kan het toch zijn dat je in een keer allergisch wordt voor iets?ik dacht als je huisdieren hebt dat je niet snel ziek of allergisch wordt.heeft iemand dit ooit gehad?en hoe lang blijft de bultjes?

groeten van astrid


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 04, 2005 12:00 am 
Ik heb ook last van rode bultjes op mijn buik en rug, ik weet dat ik allergie's ben voor bepaalde stoffen zoals schoenlijm (haha) en parfum's maar lang niet alle, ik kreeg de bultjes nadat ik een lotion gebruikt heb, die heb ik dus ook gelijk nie tmeer gebruikt, maar ook geen andere spullen en tog krijg ik steed smeer bultjes.weet iemand van jullie mischien hoe of wat? kusje vera


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 05, 2005 12:00 am 
Heb opgezwollen smaakpapillen gekreen sinds ik fiet met andalouse en kaaskroket gegeten heb. Normaal tegen het einde van de week weet ik meer (testen doen). Op zich kan het geen kwaad dat ze opgezwollen zijn maar ik vind het wreed ongemakkelijk en irritant. Ze zitten percies constant in de weg en krijg dan een benauwd gevoel alsof ik niet genoeg lucht krijg. Volgens mijn huisarts heeft stress er ook mee te maken dat ze niet verdwijnen.
Wi herkent zich in mijn verhaal?


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 09, 2005 12:00 am 
Ik heb ook last van 4 rose/rode bultjes op mijn tong. Ze zijn ongeveer
0,5 bij 0,5 cm groot. Je moet je tong inderdaad heel ver uitsteken wil je ze zien. Ik heb er verder geen last van, ben er niet ziek van maar ga toch even langs de huisarts deze week...

Ik zal op dit forum laten weten wat de conclusie van de huisarts was.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 10, 2005 12:00 am 
Vandaag naar huisarts geweest en stond zo weer buiten.
het zijn de smaakpapillen. heel normaal.

Als je ze niet hebt, dan moet je je zorgen maken haha.

Dus voor iedereen die die bulten heeft achterop de tong. niets aan de hand.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 13, 2005 12:00 am 
Hoi,
Ik heb kleine rode bultjes voor op me tong! Wie weet wat dit is? T kriebelt een soort van. Het is heel raar gevoel; net of je iets heel heets hebt gegeten.
Alvast bedank!


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 13, 2005 12:00 am 
die rode opgezette bultjes is een allergie, dat zijn de eerste verscheindsellen ik heb dat altijd waneer ik ergens in de buurt kom waar ik allergies voor ben...de dokter zegt dit ook.....je kan voor veel dingen ovcergevoelig zijn, als ik bijvoorbeelt in een stoffige omgeving kom krijg ik gelijk die blaasjes achter op mijn tong, een vervellend gevoel.. maar ja

An


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 19, 2005 12:00 am 
hallo allemaal,
Ik heb gordelroos op me lip en naast me wenkblauw ik weet zeker dat het gordelroos is want de dokter zei het zelf...!
De dokter heeft er niks tegen, geen cremetje ofzo.
Het doet heel erg zeer, soems jeukt het en soms brand het heel erg.
Ik mag er niet aan komen want het is besmettelijk als je er aan komt.

Weet iemand wat ik moet doen?

Doei Groetjes Lindsay ( 11 jaar)


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 22, 2005 12:00 am 
Ik heb ook rode bultjes achter op mijn tong, maar volgens mijn huisarts heeft dit te maken met een ontsteking in de keel.
Ik heb hier pillen voor gekregen.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Wo Dec 28, 2005 12:00 am 
Tja. misschien zijn het bij jou dan toch andere bultjes ofzo. Bij mij zijn het vier bulten achter op de tong. Niet zo heel groot en hebben de kleur roze.

Als je geen last hebt van je keel denk ik niet dat het een ontsteking is.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 30, 2005 12:00 am 
Ik heb sinds gister pijn bij het slikken en praten en eten. Ik dacht in eerste instantie aan keelpijn, maar het zit alleen maar aan de linker kant.

Nu heb ik gekeken en gevoelt en zie ik allemaal rode bultjes die aan de andere kant niet zitten. Het is erg pijnlijk en volgens mij bloed het soms ook, want dan heb ik ineens zo'n bloedsmaak in m'n mond.

Weet iemand wat dit kan zijn of is er iemand die dit herkent?


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 03, 2006 12:00 am 
ik heb ook hele kleine bultjes achterop me tong. heeft dat te maken met verkoudheid of zoiets dergelijks? gaat dat weg?

ik heb op het puntje van me tong een wit soort blaasje. hij was eerst 5 mm by 5 mm. maar ik heb hem weggekrabbelt en nu is die nog heel klein . is dat gewoon een aft ?


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel: Re: rode bultjes achter op de tong?
BerichtGeplaatst: Wo Jul 18, 2012 2:34 pm 
hallo,

ik heb sinds gister bultjes achter op me tong en ook een rare smaak in me keel, smaak naar ijzer of bloed.. heb gekeken maar zie alleen bultjes. 3 a 4 stuks. voel me verder gwn goed. niet verkouden niks..

wel last van maagzuur.. had begrepen dat het daar ook aan kan liggen.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
De berichten weergeven van:  Sorteer op  
Op dit onderwerp reageren  [ 24 berichten ] 


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Er zijn geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten


Je mag nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Je mag geen bijlagen plaatsen

Zoeken naar:
Ga naar: