Op dit onderwerp reageren  [ 73 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende
Auteur Bericht
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 05, 2006 12:00 am 
Graag hier reacties van mensen die deze olie bij Annet hebben besteld en de gehoopte resultaten hebben behaald.

Groeten,
Robert


Naar boven
  
Met citaat reageren  
Oplossingen voor allergieën
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 05, 2006 12:00 am 
heb ook al bijna jaar last van oorsuisen, en een toeklappend linkeroor, het lijkt wel of er een wind doorruist soms. heb allergie voor huisstofmijt, en denk dat het daardoor komt. ben ook wel heel gevoelig voor harde muziek, draag dus steeds oordoppen.
Iemand goede raad om me van mijn probleem af te helpen?


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Wo Dec 06, 2006 12:00 am 
Hey Kristof,
als je daarbij ook wratten hebt (of gehad hebt) denk ik je te kunnen helpen. Er bestaan enkele homeopatische middelen die deze symptomen bevatten ( oorsuizen, gevoel van wind in het oor, gevoeligheid voor geluid, en wratten).
Als je geïnteresseerd bent laat me het weten: redakely@hotmail.com
groetjes, Menii


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 07, 2006 12:00 am 
hallo Annet

Ik heb al jaren een hoge fluit of piep in mijn linker oor. Zou je mij aub het recept door willen mailen? Het maakt me zo langzamerhand echt gek.

mvgr birgit


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 10, 2006 12:00 am 
ik heb al maande last van een piep en of een suis heb nu homopathisch druppels geriaforce dat help wel iets de eene dag wel en de andere dag niet maar ook niet de hele dag gelukkig maar misschien heeft u wat anders .


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 11, 2006 12:00 am 
Hoi, ik heb op het moment een beetje erg veel problemen met mijn computer, hij wil niet opstarten en Windows is er mee gekapt dus als het wat lang duurt voordat ik antwoord geef dan weet je waarom. Er wordt aan gewerkt, weet niet precies hoelang het gaat duren, groetjes van annet


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 12, 2006 12:00 am 
Hallo,
Een piep/suis in het oor, heet tinnitus. Ik heb last van overgevoelig zijn voor geluid (ik heb geen tinnitus), dit heet hyperacusis. Van hyperacusis is inmiddels "bekend" dat een glutenintolerantie (mede) oorzaak kan zijn. Veel mensen, ook uit de medische wereld, weten dit niet en weten ook andere belangrijke dingen hierover nog niet. Dat merkt je bijvoorbeeld aan het feit dat kno-artsen kijken naar de kwaliteit van het oor op bepaalde geluidsfrequenties. Echter kijken ze naar geluidsfrequenties die ertoe doen bij de meest voorkomende oorproblemen, dus niet hyperacusis. Tinnitus komt wel veel voor, maar weet men geen raad mee. De juiste diagnose kan dus niet gesteld worden als je de frequenties waar het om gaat, niet meet. Qua behandeling staat de medische wereld op het moment nog in de kinderschoenen.
Ik ben in behandeling geweest, in Groningen, de behandeling heet auditieve integratie training. Ik geef geen valse hoop, maar zowel voor tinnitus als voor hyperacusis zou het kunnen werken. Mij heeft het geholpen. Een aantal maanden geleden had ik pijn van elk voorstelbaar geluid (ook mijn eigen stem), inmiddels ben ik gedeeltelijk aan het werk, weliswaar arbeidstherapeutisch, maar toch, er is absoluut sprake van grote vooruitgang. Dat gun ik iedereen die zijn/haar lasten heeft, vandaar dit bericht. Als je last van je oren/hoofd hebt, zou je eens kunnen googlen naar auditieve integratie training (niet "therapie"). Mocht je inderdaad een glutenallergie hebben, dan moet je volgens de behandeling natuurlijk nooit meer gluten eten en de behandeling zelf kan zorgen voor minder last.(geen garantie! bij de ene persoon werkt het beter dan bij de andere.) Nogmaals, ik geef geen valse hoop, maar sommige mensen zouden ermee gediend kunnen zijn.
succes allemaal.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Wo Dec 13, 2006 12:00 am 
De olie die Annet uit zwaag/Hoorn verkoopt is geen geregistreerd medicijn. De werking is niet bewezen dus ik raad iedereen aan dit niet zomaar te kopen.

Ik begrijp dat mensen radeloos zijn en alles proberen. Zelf heb ik een linkeroor met een piep. Dit heb ik al 1,5 jaar en heb er niets aan gedaan. Met slapen heb ik er last van maar al het andere omgevingsgeluid overstemt de piep in mijn oor. Maar er zomaar olie in doen zonder te weten wat het doet, nee daar begin ik niet aan. Er zijn ook geen reacties bekend van de olie van Annet. dat is toch vreemd.

Is het toch aan te raden langs de KNO arts te gaan?


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 14, 2006 12:00 am 
ik heb al jaren verschillende piepen fluittonen in beidde oren.Is daar echt iets ana te doen met olie ????
Dan wil ik ook heel graag het recept hebben.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 14, 2006 12:00 am 
hallo
ik heb annet een mailtje gestuurd maar tot op heden geen reactie. Ik lees eigenlijk geen ervaringen van andere met deze olie? Mijn oorsuizen maakt me zo dat ik niet echt goed kan functioneren in het dagelijkse leven, en heb eigenlijk mijn hoop gevestigd hierop, weet iemand om wat voor soort olie het gaat en waar het ook te verkrijgen is. groetjes


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 15, 2006 12:00 am 
@ kristof:
ik heb ook last van huisstofmijtallergie, en ook ik heb last van oorsuizen. ik denk ook dat het door die allergie komt.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 17, 2006 12:00 am 
annete

Tof dat je zich hiermee bezig houd, veel suc6 met je verdere kruidenstudie's


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 18, 2006 12:00 am 
Hallo, heb je voor mij dat receptje tegen oorsuizen nog, ik wil het ook graag proberen.
b.v.d. Ceciel Schnieder


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 18, 2006 12:00 am 
hai,


dacht echt dat ik de enige was die elke avond met een piep in mijn oren ging slapen maar blijkbaar (gelukkig, al is dat ook niet echt terecht) is dat niet zo! zoals zoveel mensen hier ook al naar de kno arts geweest, geluidstesten gehad op praktisch elk niveau maar elke keer komt er weer uit dat ik bijna perfect gehoor heb..
erg moeilijk om artsen ervan te overtuigen dat je er echt gillend gek van wordt! elk rustig moment dat er geen hard geluid om je heen is en je nergens op concentreert.. weer.. pieeeeep.... AAAAHHH...

bij mij persoonlijk denk ik dat t door inwendige beschadiging komt ivm met drugsgebruik maar misschien heb ik mezelf dat ook aangepraat.. nu ik al deze verhalen zo hoor hoop/denk ik misschien dat er misschien een andere reden voor is en dat het, wie weet, wel te verhelpen valt.. de olie lijkt me sterk, maar goed, ik ben bereid alles te proberen...

groetjes,

kees


ps. als iemand ook last heeft van lichtgevoeligheid in combinatie met deze klachten, mail me dan want dan zijn we lotgenoten: kcleegwater@hotmail.com


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 19, 2006 12:00 am 
al 22 jaar last van oorsuis,ziekenhuis kan er niets aan doen.
ik las iets olie.wil daar graag meer over weten
Welke olie, waar te koop, hoeveel druppels per keer


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Di Dec 19, 2006 12:00 am 
Hoi allemaal,
effe een update. Mijn man heeft al heel lang (misschien al wel een jaar ofzo) last van oorsuizen en fluiten. Sinds een week zijn we bezig met de olie van Annet en het lijkt wel iets beter te gaan. Nog een weekje en dan weten we zeker of het wel of niet werkt.
Volgende week meer.

groet van Sandra


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 22, 2006 12:00 am 
Hallo Annet. Gaarne zou ik ook een recept willen ontvangen van een ethisce olie Is dit mogelijk?
Groetjes annie en alvast bedankt


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 22, 2006 12:00 am 
heb ook veel last van oorsuizingen gehad.
Ben niet allergisch, maar kwam door latent hyperventileren (eigenlijk ademde ik de hele dag 'te hoog', 'met de borstkas ipv de buik', en daardoor teveel zuurstof in).
Zware hyperventilatie-aanvallen worden meestal wel herkend: lijkt alsof je gaat stikken, of hartaanval krijgt, maar als je latent hyperventileert, dan geeft dat heel veel verschillende symptomen die je niet direct aan een verkeerde ademhaling laten denken (zelfs dokters herkennen het niet altijd): vingers die tintelen, koude handen, voeten, darm- spijsverteringsproblemen, maagkrampen, veel dorst, veel moeten plassen, s nachts moeten opstaan om te plassen, hoofdpijn, wazig zien, koude neus, droge mond, benauwd, 'den bibber', vermoedheid, zware benen, veel zweten, ... en ook psychologische gevolgen: minder zelfvertrouwen, faalangst ...
Het komt door stress van alle aard die je niet op de juiste manier kan ventileren, en veroorzaakt op zich nog méér stress... dus je zit in een vicieuze cirkel waar je niet zonder hulp terug uitgeraakt.
Ik heb meer dan 2 jaar bij een kinesist ademtherapie gevolgd om het onder controle te krijgen (is dus heel moeilijk, maar niet onmogelijk!)
Kwestie van het op tijd te herkennen , dan geraak je er sneller vanaf dan ik...
Ik heb het nog steeds, maar herken het veel sneller, en kan dan ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefn. doen ,om weer juist te gaan ademen, en daardoor verdwijnen de klachten weer(zonder te moeten gaan liggen ofzo, bvb niemand merkt het op mijn werk, en het gaat nu vrij snel over).
Vraag eens aan je arts of het bij jou ook dat kan zijn.


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 22, 2006 12:00 am 
Ook ik kamp nu al een jaar met een piep in mijn rechteroor die naar het lijkt steeds harder wordt. Mijn huisarts zegt doodleuk dat het wel uitdooft, ooit. Ik heb hem meerdere malen duidelijk proberen te maken dat ik er gillend gek van wordt maar dat heeft niets uit gemaakt. Ook ik las de bevindingen van Annet en ben zeer benieuwd of dit zou kunnen helpen. Hoop dat het binnenkort wat beter gaat met je pc Annet. Ook ik wacht het rustig af.

Groetjes, Richard


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Vr Dec 22, 2006 12:00 am 
Heey, ik heb je een mailtje gestuurd omtrent het kruidenmiddel tegen het oorsuizen, zou je dat aub zsm kunnen beantwoorden
al vast bedankt en grtjes Jacqueline


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 23, 2006 12:00 am 
Hoi Annet

Heb al enkele jaren last van oorsuizen aan beide oren
Zou heel graag de etherische olie bij je willen bestellen.

groet Nicolette


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Za Dec 23, 2006 12:00 am 
hoi Kristof ik heb al 3jaar een oorruis in mijn rechter oor het lijkt op storm op zee ik heb ook nog gehoor verlies van de lage tonen en
daar is niets aan te doen ik heb wel een hoor aparaad met een ruismakeerder en die maakt het geluud wat zachter maar over gaat het nooit meer volgens de oudeoloog
ik zou ook wel eens die olie willen proberen waar is die te krijgen ?


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Zo Dec 24, 2006 12:00 am 
Hallo Anette,


ik zou graag die olie bij je bestellen. Groeten, Hans


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Ma Dec 25, 2006 12:00 am 
hoi allemaal,
iedereen hier weet nu wel wat tinnitus/hoorsuis is, ik heb het reeds verscheidene jaren. Ik heb verschillende soorten medicatie (xanax, pamelor en elavil)genomen, heb een hoofdscan gehad en door verschillende ONK- artsen en specialisten verschillende ONK-onderzoeken gehad, die zeggen allemaal, bij alle soorten tinnitus kan masking (het verdoezelen van het gesuis) en habituatie (je moet er maar leren mee leven) een positieve bijdrage geven.

Ik heb zelfs ajuinsap in m'n oren gegoten (homeopathie) in de hoop van dit verschrikkelijk vervelende gepiep af te raken. Ik heb het shiftwerk gelaten voor wat het is, heb maanden geen koffie, alcohool of sigaretten aangeraakt, heb relacatieterapie en yoga gedaan, maar allemaal noppes, ik heb een gehoorbeschadiging, die progresief, onomkeerbaar en noch medicatief of operatief te verhelpen is.

Om er mee te leven helpt het om zachtjes voor het slapengaan de muziek een beetje te laten spelen, zodat deze de tinitus overstemt, ik heb ook een gehoorapparaat die produceert een maskerend geluid dat het gesuis of gepiep wegdrukt, dit zijn allemaal hulpmiddeltjes die het draagbaar maken. Ik ben dus heel nieuwschierig naar de reakties op de olieterapie, zijn er mensen die hier reeds positieve ervaring mee hebben?

groetjes Luc


Naar boven
  
Met citaat reageren  
 Titel:
BerichtGeplaatst: Do Dec 28, 2006 12:00 am 
Hoi nou mijn computer doet het weer, je kunt een mailtje sturen naar spipamanda@hotmail.com , dan stuur ik je een mailtje over hoe je de olie kunt bestellen, soms kan het wel even duren voordat ik antwoord, want we zijn erg druk met een verbouwing bezig, maar een mailtje komt er zowiezo, vriendelijke groet van Annet


Naar boven
  
Met citaat reageren  
De berichten weergeven van:  Sorteer op  
Op dit onderwerp reageren  [ 73 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Er zijn geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


Je mag nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Je mag geen bijlagen plaatsen

Zoeken naar:
Ga naar: